Even voorstellen

Software ontwikkelaar

Na een korte carrière in de levensmiddelentechnologie, ben ik in 1987 geswitcht naar de ICT. Ik speelde even met het idee een eigen softwareonderneming te starten, maar besloot eerst ervaring op te doen bij een werkgever.

Na het behalen van m’n HEAO-BI diploma heb ik 16 jaar gewerkt als software ontwikkelaar. Hierbij bouwde ik het liefst interactieve applicaties met aandacht voor vormgeving.

Webdesigner/-developer

In 2010 kwam ik op het idee om websites te gaan bouwen voor het midden- en kleinbedrijf. Hierdoor kwamen allerlei puzzelstukjes op hun plaats: grafische vormgeving, interactieve software en een eigen onderneming.

Ook als vereniging of particulier bent u van harte welkom.

Ik ben u graag van dienst als webdesigner/-developer!

Volg mij:   1307050985_2229   LinkedIn_Logo43px

Expertise

vinkjeHTML5, XHTML
vinkjeCSS3, LESS
vinkjePHP5, XML
vinkjeMySQL
vinkjeJavaScript
vinkjePhotoshop CS5
vinkjeWordPress
vinkjeMagento
vinkjePhoneGap
vinkjeMagento 2

foto-bertus-dijkstra

Beoordelingen

  • Webdesign in Peize
   “Als echte digibeet is het mij gelukt om samen met Bertus de website www.tenenenzo.nl te maken waar ik zeer tevreden mee ben! Door zijn duidelijke uitleg en altijd open staan voor vragen vanuit mijn kant zal ik hem zeker aanbevelen. En over de prijs kun je ook niks zeggen.”

   marktplaats.nl, Jan, 30-04-2016.

  • Webdesign in Winsum
   “Na een oproep bij diverse designers zijn we met Bertus Dijkstra Webdesign in zee gegaan. Voor ons was een kenninsmakingsgesprek belangrijk, wij willen weten met wie we communiceren. We hebben gemerkt dat Bertus alles goed afweegt wat wenselijk is voor de klant, daar vervolgens zorgvuldig en vlot mee aan de slag gaat. Voor ons was een passende template voor molens en een gebruikersvriendelijke cms belangrijk omdat we zelf de invulling aan de site willen geven. Bertus heeft voor ons keuzes gemaakt binnen WordPress, zonodig aangepast, en zorgvuldige handleidingen geschreven waar we vlot mee aan het werk konden gaan. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en de kwaliteit/prijs verhouding beoordelen wij als goed. Zie www.molenstichtingwinsum.nl
   Johannes Nijmeijer, Ids van der Honing, Molenstichting Winsum.”

   marktplaats.nl, Nijmeijer, 28-05-2015.

  • webshop maken in voorburg
   “Ben heel blij met Bertus, hij heeft een prachtige webshop voor me neer gezet die heel mooi is geworden en makkelijk in gebruik voor de klant als wel voor mezelf. www.naturalskinshop.nl

   marktplaats.nl, spies, 20-05-2014.

  • website in uithuizen
   “Bertus heeft alles naar wens uitgevoerd voor onze website www.betonafwerking.eu
   heeft er erg veel tijd ingestoken, en kon altijd terrecht voor advies.ook qua prijs is bertus zeer aan te bevelen.”mijn dank. gr Vlinderbedrijf Vonk

   marktplaats.nl, kees, 05-07-2013.

  • Upgraden Mafento in Gelderland
   “Bertus heeft na alle tevredenheid onze website www.low-budgets.nl geupgrade naar de laatste versie.
   En tussen neus en lippen door nog wat foutjes gefixt.De man heeft veel geduld en is zeer behulpzaam.Wij zullen zeker vaker van zijn diensten gebruik gaan maken.”

   marktplaats.nl, Low-Budgets, 25-03-2013.

  • Webshop CL-Sieraden in Tilburg
   “Na vele tegen slagen die ik heb gehad met andere magento webshop designers.
   Ben ik achteraf erg blij, dat ik op een gegeven moment met Bertus in zee ben gegaan.
   ik wil Bertus daarom ook via deze weg hartelijk bedanken, voor alle problemen die ik had met mijn webshop ( cl-sieraden.nl )
   Bertus was de gene die alle problemen wist op te lossen ( terwijl dit geen makkelijke klus was ). en niets was hem teveel.
   hij ging zelfs tot in de nachten door voor mij.
   ook heeft hij alle wensen in vervulling laten gaan. en daar ben ik erg blij mee. nu kan ik eindelijk op korte termijn reclame gaan maken voor mijn webshop.
   verder kan ik iedereen Bertus aanraden, ik heb inmiddels al verschillende webshop designers gehad.maar niet zoals Bertus.
   Waarom Bertus
   – hij denkt met je mee.
   – hij is gunstig met de prijs.
   – niets is hem te veel.
   – hij is bijna altijd bereikbaar.
   – legt alles heel goed uit.
   – en houd je goed op de hoogte per mail.
   Bertus nogmaals, petje af voor jou.

   Bedankt CL-Sieraden

   marktplaats.nl, Laros, 22-01-2013.

  • magento aanpassingen aquaserv in franeker
   “Bertus dijkstra heeft mijn zwembaden pagina www.aquaserv.nl even in een paar dagen onder handen genomen en ik ben ZEER tevreden over zijn werkwijze en de prijs.
   zijn suggesties om een aantal dingen te veranderen zijn bij mij goed gevallen.
   Extra info: beters let op de spellingen van uw teksten.
   Bertus bedankt en tot snel voor de volgende opdracht.
   Ik wens je Prettige kerstdagen, en tot in 2013.
   Groeten Rudolf www.aquaserv.nl”

   marktplaats.nl, Ruud, 24-12-2012.

  • aanpassingen magento webshops in Son
   “Bertus Dijstra heeft meerdere webshops voor mij veranderd, het gaat onder meer om www.salontafelshop.nl, een webwinkelspeciaalzaak voor salontafels. Verder heeft hij www.dutchdesignmeubels.nl en www.eettafelcenter.nl onder handen genomen. De aanpassingen die hij heeft gedaan zijn teveel om op te noemen. Ik zou zeggen neem een kijkje voor het resultaat!
   Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van Bertus en het eindresultaat dat hij heeft geleverd. Met zijn ervaring lost hij uiteindelijk alle problemen wel op (en die waren er nogal wat).
   Bertus denkt graag met je mee over de juiste oplossing, hij steekt overal veel tijd en moeite in om ervoor te zorgen dat je tevreden bent over het resultaat. Bertus Dijkstra is een programmeur waar ik zeker weer terug kom in de toekomst!”

   LinkedIn, marktplaats.nl, Salontafelshop, 05-11-2012.

  • Website opgeknapt in Groningen
   “Bertus heeft mijn webiste (vogelaarsupport.nl) verbeterd. Zo heeft hij bijvoorbeeld de reactiemogelijkheid bij mijn blog verbeterd en onder andere in NL vertaald. Ook heeft hij dit gedaan voor het contactformulier. Ik ben geen techneut dus weet niet wat hij precies gedaan heeft, maar ik ben zeer tevreden over het resultaat dat hij voor deze prijs geleverd heeft. Naast de afgesproken zaken heeft hij ook nog extra zaken gedaan. Bertus heeft tijdens het maken van de website uitgebreid de tijd genomen om mijn wensen door te nemen.
   Ook kwam hij zelf met goede suggesties.
   Mensen die een word-press website willen maken of verbeteren kan ik van harte Bertus aanbevelen!!”

   marktplaats.nl, Pieter, 28-09-2012.

  • Website verbeteren in Gieterveen
   “Bertus Dijkstra heeft mijn Word Press website www.IndiviDuo.nl op diverse fronten verbeterd. Zo heeft hij een nieuw thema gemaakt, een tweede blog toegevoegd en een 2e kolom mogelijk gemaakt. Ook is de header nu verbeterd. Naast de afgesproken taken vroeg hij of hij ook wat andere onderdelen op mijn website mocht aanpassen zodat het geheel er nog beter uit ging zien. Zijn gedrevenheid om mijn website er perfect uit te laten zien vond ik erg fijn.”

   marktplaats.nl, Boerkoel, 26-06-2012.