Webshop

WordPress

Ik kan voor u een kleine webshop bouwen met de open source cms WordPress. De shop wordt dan voorzien van een betaalsysteem naar wens zoals iDEAL en PayPal. De prijs voor zo’n kleine webshop is vanaf € 875,- excl. BTW.

Magento

Een grote webshop kan ik voor u opzetten met het gebruikersvriendelijk e-commerce-systeem Magento. U heeft dan ook een open source systeem dat u geheel zelf kunt beheren. Dit systeem heeft een uitgebreide productencatalogus, voorraadbeheer, bestellingen- en klantenregistratie. Ik kan betaalsystemen naar wens voor u implementeren, zoals iDEAL en PayPal. De prijs voor zo’n grote webshop is vanaf € 1.550,- excl. BTW.

Aanpassingen aan het uiterlijk zoals een nieuwe pagina of link in de footer zijn gemakkelijk zelf uit te voeren met de ingebouwde cms.

Bekijk b.v. de webshop “Haijkens & Haijkens” en de multi-webshop “Kuiper Koekange B.V.”, ook te vinden in Portfolio!

Multi-webshop

Zoals u ziet is met Magento ook een multi-webshop mogelijk, waarbij u meerdere webshops kunt beheren met één beheermenu. Binnen een shop bestaat de mogelijkheid meerdere winkelzichten aan te maken.

Programmeerwerk

Wilt u aanpassingen doorvoeren in uw webshop, maar ontbreekt het u aan tijd en/of kennis? Dan kan ik programmeerwerk voor uw webshop uitvoeren, zoals het realiseren van product tabs of het wijzigen van de opmaak van prijzen.

Verder help ik u ook graag met het oplossen van problemen zoals “confirmation email not sent”.

Neem gerust contact met mij op voor vragen of doe een offerte-aanvraag.